Aktuelno
/
Najprodavaniji krosover brenda
Renault uskoro otkriva novi Captur

Renault uskoro otkriva novi Captur: Pogledajte kako bi mogao da izgleda

AMR
28/3/2024
Aktuelno

Francuski proizvođač će sledeće nedelje, tačnije 4. aprila, predstaviti novo izdanje svog najtraženijeg krosovera - Captur.

Mali krosover će pratiti stil novog Scenic-a, kao i manjeg Clia kada je reč o značajnijim unapređenjima.

Vođa projekta iz Renault-a, Bruno Vanel, rekao je za inostrane medije da neće zaboraviti izvorni Captur, kao i da ulažu puno vremena i novca u B-segment, nagoveštavajući planove za temeljnu reviziju treće generacije kompaktnog gradskog krosovera, a koja bi trebalo da bude u prodaji na proleće. "Ideja nam je da dodamo deo C-segmenta našem uspehu u B-segmentu”, izjavio je Vanel.

{{related-post-1}}

Nedavno otkrivene patentne slike pokazuju da će sledeći Captur biti usklađen sa svojim novijim kolegama, što vidimo na prednjem kraju s najnovijom značkom i dizajnom LED svetala u obliku strele.

Takođe bi trebalo da dobije vrhunsku opremu Esprit d’Alpine, a veće unapređenje enterijera znači i veći ekran osetljiv na dodir koji koristi novu infotejment platformu iz Renault-a - OpenR.

{{related-post-1}}

Međutim, kao i ažurirani Clio, on će "ispod kože" ostati, takoreći, uobičajen. Naime, zadržaće izbor benzinskih motora s tri cilindra, kao i potpuno hibridnih i plug-in hibridnih pogonskih sklopova.

Konkurentne cene biće ključne za uspeh novog Captura, a Vanel je napomenuo da će se marka fokusirati na mesečna plaćanja, a ne na direktnu naplatu. Dodao je da će to pomoći da se mesečni iznosi, bilo da se radi o lizingu, kupovini na rate i slično, održe što nižim.

Fotografije: 
Renault