Showing 0 results
of 0 items.
highlight
Reset All
AMSS
April 23, 2024

Podeljeno više od 100 besplatnih auto-sedišta za decu do tri godine

U prostorijama GO Savski venac danas su podeljena auto-sedišta za decu uzrasta do tri godine koja žive na ovoj opštini. Besplatna auto-sedišta za više od 100 mališana obezbedila je opština Savski venac u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije, a uručili su ih predsednik ove opštine Miloš Vidović i direktor Sektora za komercijalne poslove Auto-moto saveza Srbije Nebojša Mandić.

AMSS i opština Savski venac zajedno grade dobre navike
AMSS
April 19, 2024

AMSS Loyalty na izboru „Naj žene 2023“ u organizaciji Blic žene

Ispred kompanije AMSS Loyalty, koja je ćerka firma Auto-moto saveza Srbije, direktorka Radmila Damljanović dodelila nagradu "Naj žena" Željani Ristić, koja je u trećoj godini ostala invalid nakon saobraćajne nezgode

Priznanja za odvažne i odlučne dame
AMSS
April 8, 2024

Za sve koji planiraju putovanje za predstojeće praznike

Pred nama su uskršnji i prvomajski praznici, te je za očekivati da će veliki broj vozača krenuti na kraće putovanje. Evo na šta se ne sme zaboraviti.

Drug na drumu
AMSS
April 1, 2024

Navike vozača koje najviše nerviraju druge za volanom

Pred vama je spisak nekih od najčešćih loših navika vozača, odnosno prekršaja sa kojima se svakodnevno susrećemo u saobraćaju.

Šta vas najviše nervira u saobraćaju?
AMSS
March 28, 2024

Procedura kako da najlakše naplatite štetu nastalu zbog rupe na putu

Ukoliko vozilom naletite na udarnu rupu i oštetite točak, odnosno gumu ili felnu, imate pravo na odštetu od nadležnih preduzeća za održavanje puteva, ali je neophodno precizno ispoštovati proceduru nakon nastanka štete.

Imate pravo na odštetu
AMSS
March 27, 2024

Poslednji dan Sajma automobila, dođite na AMSS štand i ostvarite popuste

Danas je poslednji dan Sajma automobila, idealna prilika da, ako do sad niste, iskoristite značajne popuste koje je Auto-moto savez Srbije pripremio, a ujedno i saznate zašto je AMSS štand jedan od najposećenijih na ovoj manifestaciji.

Još danas na sajmu i do ponoći na webshop-u
AMSS
March 23, 2024

Naš šampion posetio štand AMSS

Specijalni gost Auto-moto saveza Srbije na Sajmu automobila u petak bio je poznati srpski automobilista Nikola Miljković. Osvajača brojnih trofeja na domaćoj i međunarodnoj sceni i čoveka koji je 2016. godine postao najmlađi šampion Evrope na brdskim stazama, na štandu AMSS ugostio je generalni sekretar Milan Nikolić.

AMSS
AMSS
March 22, 2024

Predstavljen novi simulator prevrtanja, promociji na Sajmu prisustvovali ministar policije i generalni sekretar AMSS

U organizaciji MUP-a i Agencije za bezbednost saobraćaja, na Sajmu automobila danas je promovisan novi simulator prevrtanja koji korisnicima ukazuje na efekat korišćenja sigurnosnog pojasa u vozilu.

Beogradski sajam
AMSS
March 21, 2024

AMSS spremio brojne popuste tokom trajanja Sajma automobila

Već po tradiciji, na Beogradskom sajmu automobila nastupa i Auto-moto savez Srbije, a evo kakve pogodnosti za članske pakete važe za vreme trajanja sajma.

AMSS na BG Car Show-u
AMSS
March 19, 2024

Opšta ograničenja brzine nisu ista u svakoj evropskoj zemlji

Pogledajte koje su preporučene brzine na evropskim auto-putevima, kao i putevima unutar i van naselja.

Informišite se pre putovanja
AMSS
March 15, 2024

Počinje novi ciklus takmičenja "Šta znaš o saobraćaju"

Ovog meseca počinje novi ciklus takmičenja „Šta znaš o saobraćaju”, koji svake godine okuplja oko 300.000 osnovaca širom Srbije. U tekstu ispod donosimo i kalendar za školsku 2023/2024. godinu.

Kalendar za školsku 2023/2024
AMSS
March 11, 2024

Imaju li vozači razloga za sumnju u uređaje na tehničkom pregledu?

Kada se vozilo vrati sa linije za tehnički pregled kao neispravno, mnogi vozači su skloni da za to optuže valjke, merače izduvnih gasova ili uređaje za pregledanje kočnica. Da bi se bilo kakva sumnja u uređaje odagnala, tu su stručnjaci CMV Laboratorije za ocenu usaglašenosti merila.

Centar za motorna vozila
AMSS
March 5, 2024

Znate li koliko vozača sa invaliditetom učestvuje u saobraćaju u Srbiji?

Svakog dana u našoj zemlji oko 2.000 osoba sa invaliditetom učestvuje u saobraćaju u svojstvu vozača. Do tog statusa mnogi od njih su prošli trnovit put.

Izazovi vozača sa invaliditetom
AMSS
February 28, 2024

Za koje prepravke na vozilu je potreban atest?

Ukoliko planirate da na svoje vozilo ugradite neke dodatne delove ili nešto izmenite, znajte da vam je možda za taj poduhvat potreban atest.

Koliko košta ispitivanje
AMSS
Jubilej
Aktuelno
December 2, 2023

Jubilej za ponos

AMSS Centar za motorna vozila ostvario je redak i značajan jubilej, četvrt veka rada i delovanja unutar svoje matične organizacije Auto-moto saveza Srbije. Od skromnih početaka pre 25 godina, CMV je vremenom izrastao u ogroman sistem, koji se bazira na izuzetnom kadrovskom potencijalu od više stotina radnika, pre svega inženjera i drugog višestruko obrazovanog kadra, sposobnog da odgovori na aktuelne izazove unapređenja saobraćaja, predlaže inovativna rešenja i daje smernice u skladu sa najvišim evropskim i svetskim standardima

25 godina Centra za motorna vozila
Aktuelno
AMSS
October 4, 2023

Odbranjeno evropsko zlato

AMSS reprezentacija Srbije osvojila je novu zlatnu medalju na Evropskom takmičenju u poznavanju saobraćajnih propisa, čime je ponovila prošlogodišnji uspeh, a našoj zemlji donela ukupno peto najsjajnije odličje sa internacionalnog takmičenja u organizaciji Svetske automobilske federacije FIA

FIA Evropsko takmičenje za učenike
AMSS
Saobraćaj
September 20, 2023

Za volan kamiona sa 18 godina

Sredinom septembra na snagu je stupio Zakon o izmenama i dopunama ZOBS-a koji je uneo niz novina, među kojima je i snižavanje starosne granice za sticanje prava na upravljanje teretnim vozilima na 18 godina - uz obavezu posedovanja CPC sertifikata i autobusima - na 21 godinu uz obavezu posedovanja CPC sertifikata. Pomenuta izmena podstakla je rasprave na temu uticaja ove odredbe na bezbednost saobraćaja

Olakšan put do profesionalne dozvole
AMSS
Aktuelno
July 22, 2023

Nastavak uspešnog partnerstva

Nakon zavidnih prošlogodišnjih rezultata, kompanija HEINEKEN Srbija i Auto-moto savez Srbije (AMSS) potpisivanjem sporazuma ozvaničili su nastavak partnerstva, a cilj zajedničke kampanje pod sloganom „KAD IDE TURA, NE IDE GAS” jeste da se među vozačima širom naše zemlje nastavi sa podizanjem svesti o savesnom ponašanju i odgovornoj konzumaciji alkohola

Kad ide tura, ne ide gas
AMSS
July 5, 2023

Usavršavanje kroz teoriju i praksu

AMSS Centar za motorna vozila u sklopu svojih brojnih redovnih aktivnosti organizuje i specijalni program obuke vozača, namenjen svima koji žele da savladaju bezbednu i ekonomičnu vožnju putničkih vozila. Koje sve vežbe podrazumeva ova obuka i kako se dobija završna ocena?

Obuka za bezbednu i eko-vožnju
AMSS
Saobraćaj
Bezbednost
June 15, 2023

Izuzetan nivo znanja

Uspešno je održano 54. republičko takmičenje učenikaosnovnih škola „Šta znaš o saobraćaju?” u organizaciji Auto-moto saveza Srbijei Društva nastavnika tehničkog obrazovanja Srbije. Pobednici Nena Božić, DunjaGalik, Aleksa Vulin i Viktor Simeunović predstavljaće Srbiju na evropskomtakmičenju, koje se ove godine održava u Baru u Crnoj Gori, u organizacijiSvetske automobilske federacije FIA

Šta znaš o saobraćaju?
No results found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.