Aktuelno
/
Vožnja superautomobila
I u Srbiji možete da doživite Maserati iskustvo

Znate li da i u Srbiji možete da doživite Maserati iskustvo na stazi?

AMR
29/3/2024
Aktuelno

Maserati treninzi sportske vožnje prvi put izvan Italije.

Maserati Delta Automoto sklopio partnerstvo sa centrom NAVAK, kroz koje će jedinstveni Maserati MC20 sa svojih 630 KS od sada biti dostupan svima koji žele da dožive uzbuđenje koje donosi čistokrvni italijanski sportista sa karbonskom šasijom, karbon-keramičkim kočnicama i vrhunskom aerodinamikom.

O jedinstvenosti ovog projekta govori i činjenica da je Maserati Corsa Experience prva škola sportske vožnje izvan Italije, koja će ljubiteljima, entuzijastima, ali i kupcima pružiti vrhunske performanse modela MC20.

"Veoma nas raduje prilika da u saradnji sa centrom NAVAK možemo ponuditi neverovatno iskustvo, koje samo Maserati može da pruži i to na stazi. Ovo je način da pokažemo koliko je naš brend jedinstven i kako su trkački geni uklopljeni sa luksuzom na italijanski način", navodi Miloš Milošević iz kompanije Delta Automoto.

{{related-post-1}}

"Velika je čast biti izabran za partnerstvo sa Maserati Delta Automoto kompanijom. Na ovaj način ona pokazuje da se kupcima, ali i ljubiteljima automobila, pristupa dugoročno, te da nije samo pitanje prodaje, već razvijanja opšte tehničke kulture i ljubavi prema automobilima", ističe Mladen Alvirović, instruktor i vlasnik centra NAVAK.

Kako je Corsa najviši režim vožnje svakog Maseratija, programi treninga će simbolično nositi ime Maserati Corsa Experience, odnosno MCXperience. Iako je fokus primarno na treninzima sportske vožnje kroz programe Corso Velocita i Grande Pilota, oni koji žele da prvi put u životu iskuse spektakularni MC20 imaće priliku da to i učine kroz program Primo Contatto.

Naš test Maseratija Granturismo u najjačoj Trofeo verziji, pročitajte ovde.

Fotografije: 
NAVAK