AMSS
/
Još danas na sajmu i do ponoći na webshop-u
Dođite na štand AMSS i ostvarite popuste

Poslednji dan Sajma automobila, dođite na AMSS štand i ostvarite popuste

AMR
27/3/2024
AMSS

Danas je poslednji dan Sajma automobila, idealna prilika da, ako do sad niste, iskoristite značajne popuste koje je Auto-moto savez Srbije pripremio, a ujedno i saznate zašto je AMSS štand jedan od najposećenijih na ovoj manifestaciji.

Ukoliko danas do 19h dođete na Sajam automobila, tačnije do AMSS štanda u Hali 1, ili posetite webshop do ponoći, imate priliku da ostvarite brojne pogodnosti. Naime, AMSS je pripremio specijalnu ponudu koja podrazumeva 30 odsto niže cene članskih paketa.

Tako, Super članski paket može da se kupi već za 2.100 dinara. Njime su pokrivene usluge na teritoriji naše zemlje i u kontinentalnom delu Evrope. U Srbiji je to šlepanje vozila u kvaru (do 140 km) ili u slučaju saobraćajne nezgode (neograničena kilometraža), smeštaj u hotelu do tri dana u slučaju saobraćajne nezgode, organizovanje prevoza autobusom ili vozom ukoliko je to neophodno za nastavak putovanja, itd. Vlasnici ovog članskog paketa u Srbiji mogu računati i na besplatne usluge pomoći na putu u slučaju manjeg kvara koji se može otkloniti na licu mesta.

Što se tiče usluga u Evropi, obezbeđen je jedan šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode do prebivališta člana, bez obzira na udaljenost, kao i priznavanje troškova do 200 evra i organizovanje prevoza autobusom ili vozom. U slučaju kvara na vozilu, možete računati na jednu popravku na putu ili šlep do najbližeg servisa.

{{related-post-1}}

Po sajamskoj ceni od 2.800 dinara dostupan je Premium Srbija, koji nudi širi spektar pogodnosti - šlep vozila u slučaju kvara ili nezgode (dva puta, neograničena kilometraža), popravka vozila na putu (pet puta, neograničena kilometraža), prevoz putnika iz vozila u slučaju kvara ili nezgode, popust na šlep vozila u Srbiji do 20 odsto preko kilometraže koja ulazi u besplatno šlepanje, priznavanje troškova smeštaja u slučaju kvara ili nezgode (do 300 evra za najviše pet putnika), kao i priznavanje troškova prevoza autobusom ili vozom u slučaju kvara ili nezgode za najviše pet putnika.

Pored sajamskih pogodnosti, posetioce na štandu AMSS očekuju i interaktivni sadržaji poput zabavnih kvizova provere znanja, vožnje simulatora i nagradnih foto-aktivacija zbog kojih je upravo ovaj štand jedan od najposećenijih.

Premium Evropa sa uračunatim popustom košta 5.250 dinara i pokriva sledeće usluge na teritoriji kontinentalne Evrope: šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode do prebivališta člana (jedanput, neograničena kilometraža), jednu popravku vozila na putu i/ili prevoz do najbližeg servisa, šlep (repatrijacija) vozila u kvaru u Srbiju, do prebivališta člana ili željenog servisa, priznavanje troškova smeštaja u slučaju kvara ili nezgode, za najviše pet putnika, u iznosu do 300 evra. Članovima se priznaju odnosno refundiraju i troškovi prevoza autobusom ili vozom u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode i to za najviše 5 putnika, kao i do 300 evra troškova za zamensko vozilo (rent-a-car) za vreme trajanja popravke vozila.

Za vreme najveće automobilske i moto manifestacije u regionu, jedna od vodećih osiguravajućih kuća u Srbiji, AMS Osiguranje odobrava 30 odsto popusta na ponudu Kasko osiguranja za nova vozila. Više o tome saznajte ovde.

Podsetimo da Auto-moto savez Srbije, kao najstarije i najmasovnije udruženje vozača u Srbiji, uživa poverenje više od 100.000 aktivnih članova i svi oni mogu računati na besplatnu pomoć na putu i šlepanje u slučaju kvara na motornom vozilu ili saobraćajne nezgode.

Fotografije: 
AMSS