AMSS
/
AMSS
Nikola Miljković posetio AMSS štand na Sajmu automobila

Naš šampion posetio štand AMSS

Uroš Dedić
23/3/2024
AMSS

Specijalni gost Auto-moto saveza Srbije na Sajmu automobila u petak bio je poznati srpski automobilista Nikola Miljković. Osvajača brojnih trofeja na domaćoj i međunarodnoj sceni i čoveka koji je 2016. godine postao najmlađi šampion Evrope na brdskim stazama, na štandu AMSS ugostio je generalni sekretar Milan Nikolić.

Miljković, koji je i promoter bezbedne vožnje, privodi kraju pripreme za novu sezonu u prestižnom takmičenju Clio Cup Europe, gde će nastupati uz podršku AMSS sa kojim uspešno sarađuje već dugi niz godina.

Automobilista Nikola Miljković

"Moja najbitnija podrška u celoj karijeri je svakako AMSS, prvenstveno jer je automobilizam tehnički sport koji iziskuje dosta finansija. Želeo bih da pozovem sve posetioce sajma da dođu na štand AMSS gde mogu ostvariti popuste za članstvo, ali i iskoristiti priliku da se oprobaju na vrhunskom simulatoru, na kome i ja treniram čitave sezone da bih bio spreman za trke", rekao je Miljković.

{{related-post-1}}

"Uz lep provod na našem štandu, posetioci mogu oprobati svoje vozačke sposobnosti na simulatoru, a mogu i učestvovati u aktivacijama gde ih očekuju nagrade. Svakako najvažniji deo našeg nastupa vezan je za sajamsku ponudu AMSS paketa pomoći na putu, koje građani mogu uz 30 odsto niže cene da kupe ovde, ali i na webshop-u. Po specijalnim cenama nudimo Super članski paket, kao i članske pakete Premium Srbija i Premium Evropa. Pozivam sve građane da dođu, da se upoznaju sa ponudom i da se uvere kakve benefite za simboličnu cifru na godišnjem nivou mogu da obezbede za svoje automobile", rekao je Milan Nikolić, generalni sekretar AMSS.

Milan Nikolić, generalni sekretar AMSS

Fotografije: 
AMSS