AMSS
/
Sezona putovanja
Priprema za putovanje

Dve stavke koje nikako ne treba da izostavite u pripremama za letovanje

AMR
28/6/2024
AMSS

Osećaj koji svi imamo kada krećemo na put, makar trajao samo dva dana i bio u susednoj državi, nema cenu! U nama budi sreću i uzbuđenje dok stvaramo uspomene za ceo život

Da biste taj osećaj imali tokom celog letovanja, naš savet je da, ukoliko na put krećete svojim automobilom, obezbedite neki od paketa pomoći na putu koji će vam biti od velike koristi ako vam se dogodi kvar na automobilu, ali i da za svako putovanje u inostranstvo obezbedite Putno zdravstveno osiguranje.

Drug na drumu na svakom putovanju

Članstvom u Auto-moto savezu Srbije omogućena vam je besplatna pomoć na putu 24 časa, sedam dana u nedelji, tokom cele godine, i to širom Srbije i kontinentalnog dela Evrope. U zavisnosti od AMSS paketa koji ste izabrali, obezbeđeni su vam šlep vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, pomoć na putu i brojne druge pogodnosti.

{{related-post-1}}

U skladu sa potrebama, možete izabrati Super članski paket, koji predstavlja jedan od najtraženijih paketa, Premium Srbija paket, sa kojim vam je zagarantovana neograničena kilometraža sa šlep vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u Srbiji, ili Premium Evropa paket, koji nudi najviše pogodnosti i neograničenu kilometražu za besplatan šlep i pomoć na putu, kako u Srbiji, tako i u Evropi. Sve pogodnosti koje ostvarujete kupovinom jednog od ovih paketa možete pronaći na webshop-u Auto-moto saveza Srbije, gde vas očekuje i popust od 10%.

Putno zdravstveno osiguranje za bezbrižno putovanje

Vaš automobil nije jedino o čemu treba da razmišljate kada se pripremate za putovanje! Bilo da u inostranstvo idete sami, porodično, sa društvom, ili voljenom osobom, potrebno je da imate Putno zdravstveno osiguranje koje, u skladu sa uslovima osiguranja, pokriva troškove lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja za vreme privremenog boravka u inostranstvu.

Pozivom na broj telefona 0800 009 009, prijatelji iz AMS Osiguranja uputiće vas u sve detalje o polisi individualnog ili porodičnog Putnog zdravstvenog osiguranja.
Polisu još brže i lakše možete obezbediti online, na webshop-u, čime ostvarujete popust od 30%, dok više informacija o samoj ponudi osiguranja možete pronaći na ovom linku.

Uz obezbeđenu pomoć na putu i polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, preostaje vam samo da se spakujete i da nasmejani krenete na odmor.

Srećan put!

Fotografije: 
AMSS