AMSS
/
Važno je da znate
Pomoć na putu

Lako do brze pomoći na putu

AMR
25/6/2024
AMSS
Aktuelno

Najbolje je preduprediti neizvesnost i izlaganje velikim troškovima u slučaju da vas zadesi peh sa vozilom na putovanju. Kupovinom AMSS paketa za pomoć na putu, možete krenuti na letovanje sa jednom brigom manje

Krenuli ste na porodično putovanje i negde na pola puta do odredišta, koje ste tako željno iščekivali kako biste započeli letnji odmor, zadesio vas je kvar i automobil je stao. Probali ste da ga pokrenete, ali bezuspešno. Ili vam je, usred „nedođije”, pukla guma. Rezervna je u gepeku, ali ne znate da je zamenite ili nemate adekvatan alat za to.

Operativni centar AMSS radi 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini

Oni koji su prošli ovakve ili slične situacije, znaju da stvari ne treba prepuštati slučaju i razmišljati po sistemu „ma, to se meni neće desiti…”. Najbolje je preduprediti neizvesnost i izlaganje velikim troškovima kupovinom AMSS paketa za pomoć na putu, jer će te na taj način krenuti na putovanje sa jednom brigom manje.

Stogodišnja tradicija i sigurnost ključni su razlozi zbog kojih vozači ukazuju poverenje Auto-moto savezu Srbije. Brza i efikasna pomoć na putu je dostupna 24 časa, sedam dana u nedelji tokom cele godine, kako na teritoriji Srbije tako i na kontinentalnom delu Evrope. U zavisnosti od destinacije na koju putujete ili vaših potreba, možete birati između Super članskog paketa, Premium Srbija i Premium Evropa paketa.

Pozivanjem broja 1987 iz Srbije odnosno +381 11 333 12 00 iz inostrastva, pomoć na putu stiže u najkraćem roku

Ukoliko se odlučite za najtraženiji paket za porodični odmor, Super članski paket, obezbedićete šlep vozila u kvaru do 140 km u Srbiji, kao i besplatan šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode u neograničenoj kilometraži – i u Srbiji i u Evropi, uz brojne druge pogodnosti.

{{related-post-2}}

Premium Srbija paket, sa kojim vam je zagarantovana neograničena kilometraža za šlep vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u Srbiji, pravi je izbor za vozače koji, zbog prirode posla ili iz zadovoljstva, često putuju širom naše zemlje, dok je apsolutna preporuka naše redakcije Premium Evropa paket, koji je idealan izbor ukoliko ovog leta svojim kolima “krstarite” Evropom. On nudi najviše pogodnosti i neograničenu kilometražu za besplatan šlep i pomoć na putu širom Srbije i Evrope!

Cene paketa na AMSS webshop-u kreću se od 2.700 do 6.750 dinara godišnje sa uračunatih 10% popusta koji važi samo za online kupovinu. I za kraj, dobra vest je i to što pogodnosti, pored AMSS članova, mogu koristiti i članovi porodičnog domaćinstva sa iste adrese prebivališta.  

Fotografije: 
AMSS