AMSS
/
Šta vas najviše nervira u saobraćaju?
Navike vozača koje ubedljivo najviše nerviraju

Navike vozača koje najviše nerviraju druge za volanom

AMR
1/4/2024
AMSS

Pred vama je spisak nekih od najčešćih loših navika vozača, odnosno prekršaja sa kojima se svakodnevno susrećemo u saobraćaju.

Nema tog vozača koji se u toku samo jedne vožnje ne iznervira. Bilo da je to zbog gužve u saobraćaju ili zbog toga što ga je neko drugi iznervirao.

Nažalost, puno vozača pravi greške, mnogo njih se ponaša bahato, dok neki nisu ni svesni svojih postupaka. Pred vama je spisak nekih od najčešćih loših navika i prekršaja vozača, a koji najviše nerviraju druge učesnike u saobraćaju.

Pročitajte i proverite da li ste vi jedan od onih vozača koji pravi ove prekršaje i ima neku od navedenih loših navika, ili ste jedan od onih koga upravo ove navedene radnje najviše nerviraju.

  1. Nekorišćenje pokazivača pravca.
  2. Zaslepljivanje dugim svetlima.
  3. Parkiranje na mestima gde to nije dozvoljeno i ometanje protoka saobraćaja.
  4. Nebezbedno približavanje drugom vozilu, tzv. vožnja "u repu".
  5. Zakasnela reakcija po uključivanju zelenog svetla na semaforu.

U svakom slučaju, naš apel vozačima je da, uprkos svemu, budu smireniji za volanom, jer svako nerviranje dovodi nas u stanje kada nismo potpuno uračunljivi, što u saobraćaju može skupo da košta.

{{related-post-1}}

Što ste vi smireniji za volanom, imaćete manje konfliktnih i opasnih situacija. Uostalom, vožnja treba da bude uživanje.

Fotografije: 
AMR