Tehnologije
/
CityExpress
CityExpress inovacije usluga

Inovacije kao odgovor na dinamiku tržišta

AMR
30/6/2024
Tehnologije

CityExpress, kompanija koja posluje duže od 20 godina sa zavidnom reputacijom zahvaljujući brzoj i efikasnoj dostavi, sada je postala deo e-commerce asocijacije

Kao najstarija privatna kurirska služba, sa jakom regionalnom infrastrukturom, kompanija CityExpress je imala priliku da isprati sve promene na tržištu, pa tako i rast on-line kupovine u poslednjih nekoliko godina, koja sve više postaje deo naše svakodnevice.

-Rast on-line kupovine, mi u City Express-u smo ispratili stalnim inovacijama, koje su velika podrška našim klijentima, počevši od naše usluge flexibilne dostave, vremenski definisane dostave, plaćanje platnim karticama kod kurira do isporuke na paket šopovima i paketomatima. Mi za nas volimo da kažemo da smo najstariji i najiskusniji na tržištu, a da na terenu delamo inovativno i mladalački.

Drago nam je što smo sad deo e-commerce asocijacije, gde ćemo našom dobrom osnovom, podrškom i znanjem, zajedno sa našim partnerima uspeti da ostvarimo visoke ciljeve obogaćene pre svega kvalitetnim servisom", poručio je Zoran Zagorac, Direktor prodaje i marketinga, City Express doo.

Fotografije: 
CityExpress