Moto
/
16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova i opreme
Ovo su najpovoljniji dvotočkaši na Motopassion-u

Upoznajte najpovoljnije dvotočkaše koje smo pronašli na Motopassionu-u

AMR
24/3/2024
Moto
Aktuelno

Pred vama su tri, odnosno četiri najjeftinija dvotočkaša koja se prodaju na trenutno aktuelnom Sajmu motocikala u Beogradu.

Želja nam je bila da pronađemo tri najpovoljnija "motora" na Motopassionu, ali onda smo u redakciji krenuli da se raspravljamo oko toga šta zapravo tražimo. Da li su to tri najpovoljnija motocikla ili pak tri skutera, jer složićete se - razlika postoji. Takođe, bilo je pitanje da li da budu oni sa konvencionalim motorima ili možda električni.

Kako se u potrazi za najjeftinijim motociklima ne bismo "ogrešili" o definitivno povoljnije skutere, odlučili smo da se na našoj listi, kompromisno, nađu tri, odnosno četiri najjefitinija dvotočkaša i to sa konvencionalnim motorima, jer se takvi u Srbiji i dalje najviše traže.

{{related-post-2}}

  1. SYM Symphony S 50cc

Ovaj model nudi sve što vam je potrebno za vaš prvi skuter: ravni podni panel i udoban položaj za vožnju.

Nova generacija ovog modela je, između ostalog, opremljena i LED farovima/pozicionim svetlima, kao i potpuno novim brzinomerom. Uz Sym Symphony S 50 se nudi i kofer kao dodatna oprema, a cena ovog dvotočkaša startuje od 2.250 evra.

  1. Peugeot Streetzone 50cc

Ovaj mali skuter sa sportskim karakterom će oduševiti svakog mladog vozača.

Pokreće ga dvotaktni motor sa vazdušnim hlađenjem od 50 "kubika". Njegova sajamska cena iznosi 2.250 evra, te deli treće mesto sa Sym modelom iznad.

{{related-post-1}}

  1. Keeway Hurricane 50cc

Na vicešampionskom mestu u kategoriji “Najjeftiniji dvotočkaš Motopassion-a” nalazi se ovaj jednocilindraš sa 49.4cc, i cenom od 1.800 evra.

  1. QjMotor 50cc VPS

QJMotor VPS 50 je četvorotaktni skuter kineske proizvodnje, elegantnog stila i koji može da se vozi sa AM kategorijom. VPS 50 vam, pored neobičnog i nekako simpatičnog dizajna, nudi i bogatu bezbednosnu opremu.

Dakle, ovo je najjeftiniji dvotočkaš sa konvencionalnim motorom koji se prodaje na 16. Međunarodnom sajmu motocikala Motopassion, a njegova "pobednička" cena startuje od 1.599 evra.

Ima još jeftinijih: Nismo preskočili električne skutere, koji su zapravo još povoljniji i mogu se pazariti po ceni već od 850, pa do oko 1.400 evra.

Ukoliko vas zanima koju su to najpovoljniji modeli automobila koji se mogu kupiti na Beogradskom sajmu do 27. marta, to možete saznati ovde.

Fotografije: 
AMR