Sport
/
PRILIKA ZA VISOK PLASMAN
Miloša Pavlovića nastupa na stazi Spa-Frankorchamps

Za vikend pratite Miloša Pavlovića: Nastupa na stazi Spa-Francorchamps

AMR
10/5/2024
Sport

Za srpskog automobilistu Miloša Pavlovića staza Spa-Frankoršamp u Belgiji je jedna od omiljenih, s obzirom na to da je tokom svoje bogate karijere na njoj beležio neke od najznačajnijih rezultata.

Sa nestrpljenjem iščekujemo nastavak takmičenja u Super Trofeo Evropa šampionatu u kojem, posle prve dve trke sezone, srpski automobilista zauzima drugo mesto u plasmanu u okviru Pro-Am kategorije. Pavlović i njegov timski kolega Alesio Rufini očekuju da se predstojećeg vikenda i u čuvenoj „banji“ nastavi serija dobrih rezultata iz Imole...

"Zaista sam jako srećan što sam ponovo na ovoj legendarnoj stazi, što imam priliku da ponovo branim boje ASR tima. Pokušaćemo da na pozitivan način nastavimo naš pohod u ovogodišnjem šampionatu, da ponovimo rezultate iz Imole. Naravno, neće biti lako, pošto se borimo protiv posada u 52 automobila! Pred nama je još jedan izazovan vikend, ali ja jedva čekam da počne."

{{related-post-1}}

Kao i prethodnog trkačkog vikenda u Imoli, Lamborgini Super Trofeo Evropa takmičenje vozi se u okviru programa Svetskog šampionata izdržljivosti. Zbog gustog rasporeda, kvalifikacije i prva trka LST šampionata na programu su u petak, dok se druga trka vozi u subotu.
Trke iz Belgije moći će uživo da se prate preko striminga YouTube kanala Lamborghini Squadra Corse na ovom linku.

Fotografije: 
Fabio Principe